Reber
A márka története 1865-ben kezdődött amikor Peter Reber megnyitotta első cukrászda-kávézóját Münchenben. 73 év folyamatos működés után 1938-ban költözött át a kávézó Bad Reichenhall-ba, ahol a cég székhelye ma is található. A cég vezetését azóta a család ötödik generációja látja el és valamennyi Reber csokoládé hagyományos családi receptek alapján készül, így az eredeti Reber Mozart Kugel, több mint 100 éve változatlan.
Közepén kiváló minőségű mogyoró praliné, és legfinomabb pisztácia marcipán, mindez Lübecki mandula marcipán „kabátban”, melyet tej, majd étcsokoládé bevonat vesz körül.
Válogatott alapanyagok és kíméletes feldolgozás jellemzi az összes Reber csokoládé különlegességet. Nem használnak genetikailag módosított összetevőket, ízfokozókat, mesterséges vagy természetazonos aromát, idegen zsírokat, vagy pálma olajat.
Számos termékük Kosher tanúsítvánnyal rendelkezik.